Trimble Connect heeft een beleid voor gegevensbewaring waarin wordt bepaald hoe lang gegevens die op het platform zijn opgeslagen, worden bewaard wanneer een abonnement eindigt.
Als je organisatie niet langer actieve betaalde abonnementen heeft die Trimble Connect omvatten, worden je account- en projectgegevens niet onmiddellijk verwijderd. Trimble bewaart deze gegevens gedurende 90 dagen, zodat je de informatie die je wilt behouden, kunt extraheren.
Wanneer begint de bewaartermijn?
De bewaartermijn is van toepassing wanneer alle betaalde abonnementen die aan het account zijn gekoppeld en toegang tot Trimble Connect bieden, zijn beëindigd of stopgezet.
Voor de doeleinden van dit beleid kan een actief Trimble Connect-abonnement het volgende omvatten:
- Een Trimble Connect-abonnement dat als zelfstandig product is aangeschaft.
- Een abonnement op een ander Trimble-product dat Trimble Connect omvat.
- Een gebundelde oplossing van Trimble Construction One die Trimble Connect omvat.
De bewaartermijn van 90 dagen vanwege het verlopen van een abonnement is dus van toepassing wanneer het account geen toepasselijke betaalde Trimble Connect-abonnementen meer heeft.
Hoe lang worden de gegevens bewaard?
Trimble bewaart de account- en projectgegevens gedurende 90 dagen nadat de toepasselijke abonnementen zijn verlopen of zijn stopgezet. Deze periode biedt klanten de mogelijkheid om de gegevens die ze willen behouden, te extraheren.
Belangrijk: Zodra de bewaartermijn van 90 dagen is verstreken, is Trimble niet langer verplicht om de gegevens te bewaren en kunnen deze worden verwijderd. Dit betekent niet dat de gegevens noodzakelijkerwijs precies op dag 90 worden verwijderd. Je mag er echter niet van uitgaan dat de gegevens na de bewaartermijn beschikbaar blijven.
Op welke gegevens is de bewaartermijn van 90 dagen van toepassing?
De bewaartermijn van 90 dagen voor een beëindigd abonnement is van toepassing op Trimble Connect-projectgegevens, waaronder:
- Projecten
- Bestanden en mappen
- ToDo's & BCF-onderwerpen
- Weergaven en weergavegroepen
- Aangepaste metagegevens
- Aangepaste eigenschappensets
- Organizer-groepen
- Gebruikersgroepen van projecten
Wat raden we aan?
Als je van plan bent je abonnement niet te verlengen, raden we het volgende aan:
-
Controleer je projecten vooraf
Bepaal welke projecten en informatie je wilt behouden. -
Extraheer belangrijke gegevens *
Download en bewaar de informatie die je nodig hebt voordat de bewaartermijn van 90 dagen verstrijkt. -
Wacht niet tot het einde van de bewaartermijn *
Extraheer je gegevens tijdig, zodat je zeker weet dat je alle benodigde informatie hebt bewaard. -
Maak regelmatig back-ups *
Trimble raadt aan projectgegevens regelmatig te exporteren en er back-ups van te maken om gegevensverlies te helpen voorkomen. -
Controleer de Trimble-accounts van je organisatie *
Als je organisatie meerdere Trimble-accounts heeft, zorg er dan voor dat projecten die je wilt behouden, worden overgedragen naar het voorkeursaccount met een actief Trimble Connect-abonnement. Trimble geeft aan dat klanten verantwoordelijk zijn voor het overdragen van projectgegevens, of voor het verzoeken aan Trimble om deze over te dragen, naar het account dat ze willen behouden.
* We raden aan om voor deze procedure Trimble Connect Sync te gebruiken.
Samenvatting
Als je account niet langer actieve betaalde abonnementen heeft die Trimble Connect omvatten:
- Worden je gegevens niet onmiddellijk verwijderd.
- Bewaart Trimble je account- en projectgegevens gedurende 90 dagen.
- Moet je tijdens deze periode de informatie extraheren die je wilt behouden.
- Is Trimble na de periode van 90 dagen niet langer verplicht om de gegevens te bewaren en kunnen deze worden verwijderd.
We raden daarom aan belangrijke informatie ruim vóór het einde van de bewaartermijn van 90 dagen te extraheren of er een back-up van te maken.
Meer informatie
Raadpleeg voor alle details de officiële normen en procedures voor gegevensbewaring van Trimble Connect.
Opmerkingen
0 opmerkingen
Artikel is gesloten voor opmerkingen.