Service Pack 4 beschikbaar voor Tekla Structures 2019 05-11-2019

Trimble heeft vandaag een software-update (Service Pack 4) voor Tekla Structures 2019 beschikbaar gesteld. We raden u ten zeerste aan om deze update te installeren.

Tekla Structures 2019 SP4 is een volledige installatie. Dit betekent dat u in één keer Service Pack 4 kunt installeren zonder eerst Tekla Structures 2019 te moeten installeren.

Na de installatie van Service Pack 4 moet de Construsoft installatie nogmaals gedownload en uitgevoerd worden! Klik hier voor de installatie op de Tekla User Assistance.

Mede aan de hand van uw opmerkingen zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd.

• Wanneer in systeemcomponent Sparing rondom onderdeel (92) de lengte van het profiel korter was dan de hoogte, werd de uitsnijding niet correct gemaakt. Dit is nu opgelost.
  • De dialoogvensters van de systeemcomponenten Netten en Netten op gebied worden nu zonder foutmelding geopend.
  • In gekopieerde en gelinkte aanzichten in tekeningen ontbraken maatlijnpunten. Nu kunnen maatlijnen die beschikken over associatieve maatlijnpunten worden gekopieerd en gelinkt naar andere tekeningen.
  • Ten behoeve van de prestaties in tekeningen worden sommige onderdelen van kleinere details niet weergegeven wanneer u uitzoomt.
  • Diverse systeemcomponenten voor het modelleren van windverbanden, zoals Windverband gebout (11) en Buis knoopplaat (20), bevatten verbeteringen.
  • Diverse verbeteringen in de IFC-export en de conversie van IFC-objecten.
  • Diverse verbeteringen in DirectX-rendering.
  • Zijvenster komt terug op dezelfde positie, verplaatsing is opgelost.