Service Pack 9 beschikbaar voor Tekla Structures 2018 23-10-2019

Trimble heeft vandaag een software-update (Service Pack 9) voor Tekla Structures 2018 beschikbaar gesteld. We raden u ten zeerste aan om deze update te installeren.

Tekla Structures 2018 SP9 is een volledige installatie. Dit betekent dat u in één keer Service Pack 9 kunt installeren zonder eerst Tekla Structures 2018 te moeten installeren.

Na de installatie van Service Pack 9 moet de Construsoft installatie nogmaals gedownload en uitgevoerd worden! Klik hier voor de installatie op de Tekla User Assistance.