Plugin Onderdeel op onderdeel fitten (j003) in Tekla Structures 2019i 20-09-2019

U beschikt in Tekla Structures over de plugin Onderdeel op onderdeel fitten (j003) die u kunt gebruiken voor het fitten en/of trimmen van onderdelen die op elkaar aansluiten:

In Tekla Structures 2019i werden deze fit-/trimlijnen niet correct gepositioneerd. Dit is nu opgelost. Om over de verbeterde plugin te beschikken, doet u het volgende:

• Wanneer u Tekla Structures 2019i al op uw pc hebt geïnstalleerd, werkt u de Construsoft ontwikkelingen bij. Sluit hiervoor eerst Tekla Structures af. Er kan tijdens het bijwerken van de Construsoft ontwikkelingen een melding verschijnen over een gedeeltelijk uitgevoerde opdracht ReadProcessMemory of een WriteProcessMemory. Herstart in dat geval de pc een keer of meld een keer af en weer aan op de pc.
  • Wanneer u Tekla Structures 2019i nog niet op uw pc hebt geïnstalleerd, kunt u de gebruikelijke installatieprocedure volgen.