Tekla Structures 2019i beschikbaar 11-09-2019

Tekla Structures 2019i is nu beschikbaar.

In deze versie zijn er, mede naar aanleiding van uw feedback, diverse verbeteringen doorgevoerd zodat u nog makkelijker en efficiënter kunt werken.

U kunt nu veelhoekige platen zoals gewalste platen en platen met een dubbel gebogen vorm modelleren, een clash check voor lassen uitvoeren en het snappen is verder uitgebreid om nog effectiever te kunnen modelleren. Ook kunt u nu de eigenschappen dialoogvensters van modelobjecten aanpassen. Daarnaast is de weergave van onderdelen in modelvensters aangepast, beschikken de modelvensters over een kijkhoek-functionaliteit en kunt u met de Visualizer uw model vanuit Tekla Structures rechtstreeks visualiseren.

Diverse componenten zijn verbeterd en/of uitgebreid: zo beschikt u nu over een aantal nieuwe tools om snel en eenvoudig specifieke houtverbindingen of wapening te modelleren.

De Tekening Editor beschikt over diverse snelheidsverbeteringen zodat het openen van tekeningen en het zoomen en pannen in tekeningen sneller en soepeler werkt. Tekeningen zijn duidelijker omdat kaders van aanzichten standaard zijn verborgen en er zijn nieuwe instellingen voor doorsneden beschikbaar. Tevens kunt u nu tekeningen tegelijk afdrukken naar meerdere printers.

Alle verbeteringen in Tekla Structures 2019i zijn overzichtelijk gerangschikt in de Nederlandstalige Release Info van Construsoft.

Klik hier voor de installatiebestanden, de Construsoft Release Info, de Tekla Release Notes en nog veel meer.