Service Pack 5 beschikbaar voor Tekla Structures 2018i 03-09-2019

Trimble heeft vandaag een software-update (Service Pack 5) voor Tekla Structures 2018i beschikbaar gesteld. We raden u ten zeerste aan om deze update te installeren.

Tekla Structures 2018i SP5 is een volledige installatie. Dit betekent dat u in één keer Service Pack 5 kunt installeren zonder eerst Tekla Structures 2018i te moeten installeren.

Na de installatie van Service Pack 5 moet de Construsoft installatie nogmaals gedownload en uitgevoerd worden! Klik hier voor de installatie op de Tekla User Assistance.

Mede aan de hand van uw opmerkingen zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd.

• Wanneer een model beschikte over één of meer referentiemodellen, werden in merk-, beton- en onderdeeltekeningen de kaders van de aanzichten erg groot en werden doorsnedesymbolen ver van de aanzichten geplaatst, zelfs als de referentiemodellen in de tekening onzichtbaar waren. Dit is nu opgelost.
  • Diverse verbeteringen in de Wand- en Vloeropmaak tools.
  • In systeemcomponent Windverband gebout (11) werden sleufgaten soms niet goed toegepast bij dubbele profielen. Dit is nu opgelost.
  • Systeemcomponenten Dubbele plaat (27) en Dubbele plaat (65) beschikken over diverse verbeteringen.
  • Diverse verbeteringen in de export naar Unitechnik (79).
  • Diverse verbeteringen in Tekla Model Sharing.