Tekla Structures 2019 beschikbaar 13-03-2019

Tekla Structures 2019 is nu beschikbaar.

In deze versie zijn er, mede naar aanleiding van uw feedback, diverse verbeteringen doorgevoerd zodat u nog makkelijker en efficiënter kunt werken.

Zo is de gebruikersinterface vernieuwd en u kunt nu echte radiaal stramienen, zelfstandige gezette platen en nieuwe typen constructieobjecten modelleren. U kunt nu ook bouten zonder boutgaten modelleren. Tevens zijn er nieuwe weergaveopties beschikbaar voor onderdeellabels in modelvensters.

In de Tekening Editor beschikt u over een nieuwe kloon-functionaliteit voor overzichttekeningen en een verbeterde kloon-functionaliteit voor productietekeningen. U kunt maatlijnpunten verplaatsen en u kunt de associativiteit van maatlijnen aanpassen. Ook kunt u nu verschillende versies van tekeningen weergeven. De Documentmanager (waarin u alle model-gerelateerde documenten kunt beheren) en de tool Inhoudsbeheerder tekening beschikken over diverse verbeteringen en uitbreidingen. Voor de samenwerking in BIM-projecten kunt u Tekla Structures-modellen exporteren naar Trimble Connect.

Alle verbeteringen in Tekla Structures 2019 zijn overzichtelijk gerangschikt in de Nederlandstalige Release Info van Construsoft.

Klik hier voor de installatiebestanden, de Construsoft Release Info, de Tekla Release Notes en nog veel meer.